ВЕСТИ

Работно време на билетарница мкц

Почитувани,

Од понеделник, 18 мај, билетарницата на МКЦ ќе работи со работно време од 11 до 17 часот (од понеделник до петок). Сите што имаат купено билети за одложените настани, а сакаат рефундирање на средствата, тоа може да сторат во овој временски период. Периодот за рефундирање на средствата трае до 1 ноември.

Нема коментари

You can be the first one to leave a comment.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.