ВЕСТИ, ПОВИЦИ

Отворен повик на CreArt (Каунас, Литванија)

Почитувани,
Уште еден отворен повик од CreArt-програмата на Креативна Европа.

Можност за аплицирање за изложба во Каунас, Литванија. Повеќе инфо на TRANSFORMATIONS. ME, ME AND AGAIN ME

*CreArt е европска мрежа од 11 градови (и од неколку јавни и приватни културни институции), меѓу кои и Скопје од 2017 година.