Градиднина (2)
ВЕСТИ, Градиднина

Градиднина во МКЦ

Ги поставивме темелите на нашата Градиднина! Спремаме расад од домат, краставица, пиперка и пченка за да можеме на лето да се сладиме со првата органска МКЦ свежа салата: