CINEDAYS КОНКУРС ЗА КРАТКИ ФИЛМОВИ

CINEDAYS распишува конкурс за пријавување на кратки филмови, кои ќе бидат прикажани во рамки на MK Shorts програмата! Пријавените филмови треба да ги исполнуваат следните услови: 1. Да се со времетраење до 20 минути2. Година на продукција 2019/2020 година3. Да се во формат анимиран или игран филм Резултатите од конкурсот ќе бидат …