ВЕСТИ

Билетарница МКЦ

Почитувани посетители,

Ве информираме дека во следниов период, поради епидемиолошката состојба билетарницата ќе работи со скратено работно време, од 10:00 до 20:00 часот, од понеделник до сабота.
Во деновите кога има настани за кои се продаваат билети, билетарницата работи согласно потребите на настанот.

Тимот на МКЦ ви ја препорачува е-продажбата на билети за претстојните настани на bileti.mkc.mk, со надеж за скоро нормализирање на состојбата.