ВЕСТИ, УБАВИ НЕШТА

Rib @ Indoor Inspired Online Showcase #3

Indoor Inspired е online showcase инициран од gigmit (платформа за артисти, организатори на настани, агенции, дискографски куќи, издавачи и други заинтересирани страни во индустријата во секторот за музика во живо). Беше лансиран за време на пандемијата Covid-19 со цел да им се обезбеди сцена на уметниците и да им помогне да ја покажат својата музика кога патувањето е невозможно. Третото издание на #IndoorInspired ќе се одржи од 28 до 29 октомври 2020 година и ќе прикаже 10 меѓународни акти од целиот свет, меѓу кои нашите Rib.

Зачувајте го датумот 29 октомври 2020 | почеток 20:35 | локација: show4me.com

Билети и повеќе инфо на Rib @ Indoor Inspired