Liveurope - МКЦ, ВЕСТИ, УБАВИ НЕШТА

LIVEUROPE 2022 ВО БРОЈКИ

И покрај ковид 19, зголемената инфлација и растечките цени на енергенсите во светот, сепак успеавме и ќе продолжиме и понатаму, да им помагаме на новите надоаѓачки артисти во освојувањето на музичките врвови!

Заедно со нашите партнери од Liveurope платформата, организиравме повеќе од 600 концерти на нови и ветувачки артисти од Европа во 2022.
Проверете го нашиот извештај со клучни поенти за работата на мрежата, како и идните предизвици што следат во развојот на музичкиот сектор во регионот!

Се гледаме во 2023!