УБАВИ НЕШТА

CROSS ŠTREAM X MKC SKOPJE – live

Cross štream – меѓународна музичка програма во соработка со нашите пријатели од Kino Šiška (Љубљана) во време на корона. Гледавме:

21 мај: Svetlost + Odron Ritual Orchestra

26 мај: YÖU

28 мај: Rib

2 јуни: Druggy x s.a.m.

9 јуни: Blackstate

11 јуни: My Tear

16 јуни: Црнила Remix