ВЕСТИ, УБАВИ НЕШТА

Биди креативен на Д-фестивал

Годинава е 10-ти роденден на Д – Фестивал и има само една и единствена желба: да ги почестите со вашата најубава и најдлабока креативност! Идејата е заедно да создаваме спомени, уметност и радост во три-четири денови – од вас се бара само да сонувате и креирате, а останатото е веќе добро познато: „Feel D Love“ – најрадосни и најпозитивни секогаш на Д Фестивал во магичниот Дојран.

Повеќе инфо и аплицирање на ПРИДРУЖИ НИ СЕ