Archive

УБАВИ НЕШТА

CROSS ŠTREAM X MKC SKOPJE – live

Cross štream – меѓународна музичка програма во соработка со нашите пријатели од Kino Šiška (Љубљана) во време на корона. Гледавме: 21 мај: Svetlost + Odron Ritual Orchestra 26 мај: YÖU 28 мај: Rib 2 јуни: Druggy x s.a.m. 9 јуни: Blackstate 11 јуни: My Tear 16 јуни: Црнила Remix