ПРОСТОРИ

САЛА ФРОСИНА

капацитет: 263
намена: филм, театар, концерти, конференции, дебати, работилници, предавања

* Преземи PDF скица > Сала ФРОСИНА (скица)

* Преземи распоред > Сала ФРОСИНА (распоред на седишта)

_____

Kино Фросина е финансиски поддржано од програмата Europa Cinemas / Creative Europe – MEDIA sub-programme