ПРОСТОРИ

ПЛАНЕТАРИУМ

капацитет: 70 лица *
намена: предавања

Контакт: info@mkc.mk  sonja@mkc.mk  

Редовни отворени предавања во петок и сабота:

петок 19:00 – предавања за сета останата публика;
сабота од 19:00 – предавања за најмладите (од 5-10 годишна возраст);