ПРОСТОРИ

АП(о)ТЕКА

Убаво место да се сокриете од градските магли и да се снабдите со се што не може да се најде во обичен шопинг мол. Плочи, книги, слики, ракотворби, облека, велосипед, чист воздух…Без рецепти…
ВО АПОТЕКА!

Работно време:
Секој ден (освен недела)
од 10:00 до 20:00