Plakat za Facebook македонски

„Како Хокус го пронајде Покус“

Кино Фросина

Магионичарско-театарска претстава за деца

Оваа приказна всушност е книга напишана од Георги Гавровски и ни раскажува за двајца палави волшебници, кои во волшебната Стриборова шума се натпреваруваат кој е подобриот.
Во претставата се појавува …

Минати настани

CINEDAYS 2019

Кино Милениум; Кино Фросина ; Џебно кино

Ехо 10

Кино Фросина

BookStar 2019

Кино Фросина ; Горно фоаје

MGLA

Сала 25 Мај

Makedox 2019

Кино Фросина, фоаје на Кино Фросина

SOULFLY

МКЦ летна сцена

ИН СИТУ #6

Галерија МКЦ ; Хол МКЦ ; Сала 25 Мај