25 Октомври 2019 (петок), 20:00 – 1:00
Концерт – 25 години ФЛУКС
+ концертна промоција на албумот „Сѐ околу нас“
+ гости (tba)

26 Октомври 2019 (сабота), 20:00 – 1:00
Концерт – 20 години КУЛТУРНО УМЕТНИЧКИ РАБОТНИЦИ
+ гости (tba)

Влезници од 6 мај на касата на МКЦ + на https://bileti.mkc.mk/
- од 6 до 31 мај: блок влезница 25/26.10. – 300 ден.
- од 1 јуни до 31 август: блок влезница 25/26.10. – 400 ден.
- од 1 септември до 25 октомври: блок влезница – 500 ден.
- од 1 септември до 25 октомври: влезница за 25.10. – 300 ден.
- од 1 септември до 25 октомври: влезница за 26.10. – 300 ден.
- на 25 октомври: влезница за 25.10. – 400 ден.
- на 26 октомври: влезница за 26.10. – 400 ден.

Сподели