Jeger--BdaY-poster

РОДЕНДЕН 2020

сала Фросина ; кафе МКЦ, сала 25 Мај, Ап(о)тека, Галерија МКЦ, Галерија 2, ДКЦ, Планетариум

Како и секоја година, така и оваа – ја отвораме сезоната со славење Роденден (на уметноста).

Влезот е СЛОБОДЕН, а програмата вели дека 2020 ќе биде одлична! Врзете се, полетуваме!

18:00 @ …

Минати настани

CINEDAYS 2019

Кино Милениум; Кино Фросина ; Џебно кино

Ехо 10

Кино Фросина

Makedox 2019

Кино Фросина, фоаје на Кино Фросина

Уна

кино Фросина