vostanie 5

ВОСТАНИЕ 5

Сала 25 Мај

Борбата продолжува, петта година по ред!
Годинава имаме четири домашни бендови, сите активни и со нови изданија.
И за прв пат кај нас, ќе ја имаме честа да ги гледаме FIRST BLOOD …

Минати настани

CINEDAYS 2019

Кино Милениум; Кино Фросина ; Џебно кино

Ехо 10

Кино Фросина

BookStar 2019

Кино Фросина ; Горно фоаје

Makedox 2019

Кино Фросина, фоаје на Кино Фросина

ИН СИТУ #6

Галерија МКЦ ; Хол МКЦ ; Сала 25 Мај

MOPO

Сала 25 Мај

Уна

кино Фросина