GDO-Poster

Градски дувачки оркестар во МКЦ

Кино Фросина

Tрадициналниот новогодишен концерт на Градскиот дувачки оркестар ќе се одржи на 16 декември (понеделник), во 19 часот, во сала Фросина. Влезот е слободен.

Програма:
Marcsh – Миле Поп Јорданов – Х. Еминовиќ
Dobs …

Минати настани

MGLA

Сала 25 Мај

SOULFLY

МКЦ летна сцена

MOPO

Сала 25 Мај

OFFest

сала 25 Мај