stanica 15

„Станица 15“ од Викторија Ангеловска

Галерија МКЦ

Промоција на првата стихозбирка од Викторија Ангеловска – „Станица 15“, издание на ПНВ Публикации

Промотори:
Ѓоко Здравески
Јулијана Величковска

МКЦ Галерија, среда, 22 мај, 20.00 часот

„Чита човек и не знае – девојче ли пишува …

Минати настани