Zulu 3.4 – Fragments

Слушачка промоција на третиот по ред студиски албум на групата Зулу 3.4 насловен Fragments. Овој настан ќе биде збогатен со изложба на омотите и дизајните на Наско Џорлев и фотографиите на Стефан Рајхл направени низ годините за потребите на бендот.

Ова понеделничко културно збиднување, кое ќе се одвива во горната галерија во МКЦ (над бифето), ќе биде пропратено со изненадувања што ќе можат да ги посведочат само присутните гости.


  • Настанот ќе се организира со строго почитување на актуелните ковид-протоколи

Галерија 2