ЗЕМЈОТРЕС 10

Музичката младина и нејзиниот глас: Земјотрес!
10-ти пат помеѓу МЛАДИТЕ.
Три музички подиуми.
Повеќе од 20 артисти.
Инди-рок, трап, техно, џез, метал… ќе има сѐ!

Земјотрес и како:
Општествена непогода.
Неизлечива борба за опстанок.
Серум за вистина.
Воља за ЖИВОТ.
Земјотрес како ЗАЕДНО.

Во ова јубилејно 10-то издание ги имаме настапите на најсвежото од домашната музичка сцена:

• 350teric
• Andreja Salpe B2B Galatheia
• Avelina
• Basement Cult
• Corrosion
• Cruel
• Cut Your Nipple
• Demency
• Kanton6
• Lufthansa
• Mamut

• Marija Kaeva
• Marko Rikaloski
• Mihajlo Dojchinoski
• Mirko Popov Quartet
• Room 313
• S.A.M
• Sexy Marsa & Friends
• Shirshaja
• Taxi Consilium
• Xajka


  • Фестивалот ќе се организира согласно актуелните ковид-протоколи

300,- | 350,-

МКЦ