ЗДРАВО МЛАДИ pre-party by СКОПСКО Smooth

На 26 август во МКЦ се загреваме за ЗДРАВО МЛАДИ на Official pre-party поддржана од СКОПСКО Smooth.

Настапуваат:

  • KALATA
  • ЗУЛУ 3.4
  • DJ FITZ


*влезот е бесплатен;
*забавата ќе се одржи согласно сите мерки/протоколи за организирање настани;


Плато МКЦ