ЗДРАВО МЛАДИ 11

Стигнуваме и до 11-тото издание на Фестивалот на нова музика ЗДРАВО МЛАДИ.
Оваа година во два дена, 26 и 27 август.

Наскоро ќе ги пуштиме и првите билети во продажба, а ќе соопштиме и некој од изведувачите.

МКЦ парк