WHO RUN THE WORLD

ГОДИШЕН КОНЦЕРТ НА AQUA DANCE CLUB

Годишен танцов концерт на Аqua dance club.

Билетите ќе се продаваат исклучиво преку студиото на Аqua dance club.

250,-

сала Фросина