ВОСТАНИЕ 6 ФЕСТИВАЛ

6-тото издание на фестивалот Востание во организација на Diehard Records & Booking ни носи 5 бенда:

HARDFACED


НОВИОТ ПОЧЕТОК


ИСКРА


GARGOYLES


CONSPIRACY


  • Настанот ќе биде организиран со почитување на актуелните ковид-протокли

сала 25 Мај