„Вљубени жени“

ДЕБАТЕН ФИЛМСКИ КЛУБ „ЛАЛЕ“

режија: Кејн Расел

улоги: Гленда Џексон, Оливер Рид, Алан Бејтс и Џени Линден

Филм на контроверзниот режисер Кен Расел.
„Вљубени жени“, го истражува светот на сексот, страста и класите. Ѕвезден актерски квартет: Гленда Џексон, Оливер Рид, Алан Бејтс и Џени Линден.

Гостин на дебатата по проекцијата е режисерот Митко Панов.


  • Настанот ќе биде организиран спгласно актуелните ковид-протоколи

Џебно кино