Викенд во Домот на културата „Кочо Рацин“

Град Скопје ве поканува на бесплатни филмски и музички вечери на кровот на ‘Дом на градежници’ – „Кочо Рацин“

Музичката програма започнува во 18:30 часот, а филмската во 20:00.
Влезот е бесплатен и ќе биде реализиран по принцип „прв дојден – прв услужен“.


САБОТА, 22 мај:

18:30 | концерт: Дуња Иванова

20:00 | кино на отворено:
Vikend sa ćaletom | 98′
реж.: Мирослав Момчиловиќ

НЕДЕЛА, 23 мај:

18:30 | диџеј сет: Зоки Бејбе

20:00 | кино на отворено:
Made in Italy | 94′
реж.: Џејмс Д’Арси

*Настаните ќе бидат реализирани според протоколот за организирање настани на отворен простор. Бројот на посетители е ограничен.

Дом на културата „кочо Рацин“