TRENDKILL

Trendkill, промоција на новиот албум – Never a Victim, Always a Renegade

По шест месеци макотрпна работа во 2019 во Студио 1060, Тrendkill конечно го издадоа својот втор студиски албум Never a Victim Always, a Renegade како независно издание. На 3 април, албумот ќе биде промовиран во целост, а до тогаш може да го слушате целиот албум:

Следете ги Trendkill на:

За поддршка тука се:

Пепел – дрска рок дружина од составена од ветерани, спремни да го метат подот со нивниот бескомпромисен рок!

Inner Hate – Кичевски death thrash машини, кои стануваaт македонски металски powerhouse.

Conspiracy – млади трешери, кои не запираат со свирење по никоја цена. Супер талентирана млада генерација спремна за треш!

сала 25 Мај