ТРАПСЛАВИЈА / REBORN

Третото издание на Трапславија се откажа во март 2020 поради виши сили. Сега, со големо задоволство ви ја најавуваме новата партизанска акција.

Изведувачи:

 • Bon Praskiza
 • Sexy Marsa
 • Young Dadi
 • Druggy
 • Bass Infusion
 • 5R / Zhakk
 • Balu
 • Nixar
 • Mlada Beba
 • Britni
 • Ledeni
 • како и неколку артисти кои ќе бидат изненадување на сцената

сала 25 Мај