SMOOTH ON PARTY

ЗДРАВО МЛАДИ ПРОМОНАСТАН

На неколку дена пред фестивалот ЗДРАВО МЛАДИ нашите пријатели од СКОПСКО решија да нѐ почестат со загревање за фестивалската ноќ. Бесплатен музички настан на платото пред МКЦ, промотивна цена на билетите за ЗМ – 350 ден. плус SMOOTH, само за време на настанот. Искористете ја можноста за речиси џабе-билет за музички фестивал со 15-ина артисти, забавувајте се со добра музика и со SMOOTH.
Програмата е составена од македонски изведувачи. Почнуваме од 18:00 па сѐ до 1:00:

18:00 – 20:00

20:00 – 20:10

20:20 – 21:00

21:10 – 22:00

22:10 – 23:00

23:10 – 1:00

DJ GOCE

Press

MARTIX

S.A.M.

PLUTO’S DOUBTS

DJ DIAH

Влезот е бесплатен

Плато МКЦ