Skopje Vinyl Convention 2020

Skopje Vinyl Convention е настан инспириран и посветен на сите пасионирани колекционери и љубители на винилните музички изданија.

Оваа година, поради добро познати причини, настанот ќе биде различен, ама енергијата и љубовта кон винилот уште поголема!

Годинава изложувачите и дилерите на плочи ќе бидат достапни онлјан со специјални понуди само за вас, фановите на Skopje Vinyl Convention, а целодневната музичка програма, која вклучува над 20 DJ-и ќе биде пренесувана преку видеострим до вашето омилено место за забава!

Во сабота плочи ќе вртат:
Ariton, Bazel, Bojan Chakra, Chvare, Diah, Double G, Drama, Drazi Drags, Flooder, George Cvetkovski, Goce, Koushiro, Mawrteen, Milan Serafimov, Mirko Popov, Nastasyakish, Oky Doky, Soul Case, Uzun Baba, Vaso, Wishko

Skopje Vinyl Convention 2020, во ораганизација на Funky Fresh и Младински културен центар.

FB event

МКЦ