Skopje Drum Festival

Октомври е месец за Skopje Drum Festival!

Оваа година повторно во кино Фросина, во интимна атмосфера ќе го проследиме третото издание на првиот drum фестивал во државата.

Перформанси:

Благоја Антовски
Игор Малешевиќ (Србија)
Милан Јејина – Yeqy (Србија)
Бојан Анакијевски

Работилница со Влатко Нушев: „Ритмометрички аспект во свирењето тапани“.


сала Фросина