Skopje Drum Fest 2020

Skopje Drum Fest 2020 е првиот фестивал од овој тип во Македонија, организиран од Skopje Drum Talks, првото здружение за едукација и поддршка на тапанари во Македонија

Артисти:

Виктор Филиповски, Влатко Нушев, Драган Теодосиев, Александар Ванчовски

opening act:

Антоние Весковски

*Фестивалот ќе биде спроведен согласно протоколот за реализирање на настани во затворен простор, билетите се строго ограничени и исклучиво за седење, а салата е соодветно приспособена за одржување на настан според сите мерки наведени во протоколот. Задолжително е носење на маска, дезинфекција и одржување растојание во текот на целиот настан.

Skopje Drum Talks                                                                                             FB EVENT

сала Фросина