Сите за Грицко

ХУМАНИТАРЕН НАСТАН

„Сите за Грицко“ е добротворна забава во организација на Фоундрејзер Брат за Брат, со цел собирање средства за нормален живот на Небојша Додевски Грицко.

Настанот ќе се случи на 16.3. во бифето на МКЦ и замислено е да трае од 16:20 до 24:02.

Организаторите веќе повикаа музичари што се заинтересирани да помогнат и директно се вклучат или во музичката програма, или да донесат свој мерџ (ЦД-а, плочи, маици, прешивачи и др.), кои посетителите би можеле да ги купат и тие средства да придонесат за стабилен, достоен и нормален живот за Грицко.


За настанот се пријавија и ќе настапуваат:

 • Јана Гигова
 • Димиш
 • Д.С.Ш.
 • Тотално опуштање
 • Јаме Знаме,
 • Катран
 • Сара Џи
 • Жолти ман
 • Катран
 • Бибич
 • Сватовски
 • Ликвид Илужн
 • Демонијак Инсомнијак
 • Кацар
 • Каил
 • Брука

.

кафе МКЦ