РЕДОВНИ ПРЕДАВАЊА ЗА ВОЗРАСНА ПУБЛИКА

Предавач: Радан Митровиќ

ПЕТОК | 19:00

предавања за возрасна публика
  • Kапацитетот на едно предавање е 70 лица.
  • Поради ограничените капацитети, претходни резервации не се примаат.

Билетите можете да ги набавите на билетарницата во МКЦ по цена од 150 денари.
Планетариумот е во состав на Младинскиот културен центар (МКЦ) и неговиот влез е од страната на реката Вардар.

Планетариум