“Raving Iran”

Здраво млади филмска проекција

Europe House и МКЦ ве покануваат на бесплатна филмска проекција како дел од прогрмата на ЗДРАВО МЛАДИ.

„Двајца диџеи се борат со цел да ја пуштаат музиката што ја сакаат и да организираат забави во Техеран, Иран. Локалниот режим не гледа добро на навестувачите на западната култура, па протагонистите се соочуваат со тешки одлуки“.


  • Проекцијата ќе се реализира по принципот прв дојден – прв услужен. Настанот ќе се реализира согласно актуелните протоколи и мерки за организирање настани во затворен простор.

Europe House Skopje