„Проблемот на Тина“

Скопска премиера на краткиот филм „Проблемот на Тина“ / “Tina’s Problem”

режија: Радован Петровиќ

по текст на Румена Бужаровска

„Проблемот на Тина“ / “Tina’s Problem”, по сценарио на Румена Бужаровска, раскажува за 22-годишната Тина, која откако ја губи невиноста оди на првиот гинеколошки преглед.

Играат: Душица Настова, Жаклина Стефковска, Јордан Симонов, Taмара Ристоска, Емилија Мицевска.
Продукција: Кино Око
По проекцијата следува DJ set на Nastasya Kish!

Влезот е слободен, со ограничен број на бесплатни билети. Билетите се достапни на билетарница во МКЦ и онлајн преку bileti.mkc.mk

МКЦ парк