ON THE BLOCK

On the Block e настан посветен и инспириран од сите уметнички и слободоумни души, љубители на графити, стрит-арт и музика. 

Програмата ќе започне со танцувачки перформанс на Битрикс.

Графити:

  • Vutar
  • Miro Miks

Гоблин ќе биде задолжен за друштвени игри.

Музика:

  • Jovan Vukovic
  • Double G
  • Dj Vaso
  • Baze DSC
  • Dj Mawrteen

Исто така, на настанот ќе биде организирана и графити-работилница за деца.

Влезот е бесплатен

Плато МКЦ