Notorious B.I.G. Tribute

Во организација на Funky Fresh, трибјут за еден од најзначајните рап-музичари, Кристовер Волис – Notorious B.I.G. на 26-годишнината од неговото заминување.

Свој настап ќе имаат Страјк, диџеј Гоце и диџеј Чваре.

МКЦ клуб