Minstrel’s Gallery & Filch

Ве покануваме на 6 февруари во Младински културен центар, на заеднички концерт на Minstrel’s Gallery & Filch во Денсинг салата на неколкучасовно мултимедијално дружење.

Minstrel’s Gallery:

Виктор Танасковски – гитара, вокал
Слободан Танасковски – флејта, клавијатури, вокал
Даме Јовановски – бас гитара, вокал
Кристијан Тодоров – тапани

Filch:

Дарко Стојоски – гитара
Златко Андријевски – гитара
Теодор Бошков – бас
Бранко Сапламаев – клавијатури
Гишо Динев – тапани

сала 25 МАЈ