Концерт на 21 век

Веруваме дека е време за 21Век. Скокаме аналогно од една во друга временска зона, сметајќи го времето пред и потоа. Такви се и нивните концерти.

Шамански обред во минатото.

Раде Јордановски, Дени Крстев и Васко Атанасоски решија да се пресметаат во најтешката дисциплина – еден на еден.

Тие и публиката.

1 септември, МКЦ Скопје
Прв самостоен концерт на окултното трио 21Век.
Ве чекаме.

Првите 100 билети по цена од 350 денари

сала 25 Мај