КУЛТУРНО УМЕТНИЧКИ РАБОТНИЦИ

ЗАЕДНО СО КАТРАН И СВАТОВСКИ

„Културно уметнички работници“ постои од март 1999 година. Формирањето на овој состав е резултат на големото дружење во кафе-барот „Браво“ помеѓу членовите на групите „Тотално опуштање“, „No Name Nation“, „Бомбашки процес“, „Жолтица на бродот Баунти“ и „Рок агресори“. Имено, членовите на овие групи решија да се состават во една дива орда и со здружени сили да се борат за ширење на рок-културата…

За некои не треба посебна најава за К.У.Р. Другите може да кликнат ОВДЕ


200,- | 300,-

сала 25 Мај