ИСКРА во МКЦ

ИСКРА во живо од МКЦ

Оформени во 2019, тврдат дека звукот им доаѓа од 2088/89, плус-минус 100-тина години. Искра доаѓаат од Скопје и раскажуваат за градот еден век подоцна. Ќор-сокак или светлина на крајот од тунелот? Соничен поглед. Искра.

FB event

Искра YT
Искра FB

МКЦ