HARDFACED

Diehard Records & Booking ви преставува:

Hardfaced – концертна промоција на “Dreamless slumber at the shores of youth”

По точно една година, Hardfaced се враќа на сцената во МКЦ, овој пат концертно да го промовира новиот албум.

Еве ги трите бендови што ќе свират заедно со Hardfaced на промоцијата: Misanthrope од Битола, Ambroz од Скопје и Балканските хардкор легенди, Last Hope од Софија!

250,- / 300,-

сала 25 Мај