GTA SKOPJE SUMMER EDITION

По успешната прва едиција, се враќаме повторно со GTA SKOPJE SUMMER EDITION.

Овој пат како специјални гости ги имаме култните Prti Bee Gee, повторно во Скопје после 4 години, свежи со нов албум полн GTA тематики како и цела нивна дискографија! Покрај нашите DJ Goce и Double G, со DJ сетови ќе не почестат и Bdat Dzutim (Bad Copy), DJ Strajk и Ariton. Покрај музичкиот дел имаме и Food Court кој ќе се состои од Fat Kitchen Jojo’s BBQ и ТOTO Daily Bistro како и Game Court со GG.TV.

Локацијата е паркот зад Младинскиот културен центар, со почеток од 17 часот.

Билетите се веќе во претпродажба по цена од 300 денари, 400 на врата. Достапни се на билетарницата во МКЦ и онлајн на bileti.mkc.mk.

Дрес код: West Coast Los Santos / Gang Colours


300,- | 400,-

Парк МКЦ