GTA SKOPJE EDITION

Ви ја нававуваме првата GTA SKOPJE тематска забава во организација на Funky Fresh и Skopski Groove. Го пренесуваме звукот на GTA преку култните радиостаници застапени во игрите, овој пат со фокус на San Andreas и GTA V, односно автентичниот Los Santos звук, кој ќе го доловат DJ Goce и Double G.

Локацијата е Младинскиот културен центар, со почеток од 22 часот.
Билетите се во ограничен број, а претпродажба по цена од 400мкд, 500мкд на врата.

Задолжителен дрес код: West Coast Los Santos / Gang Colours.


  • Настанот ќе биде организиран со почитување на актуелните ковид-протоколи

400,- / 500,-

сала 25 Мај