ФОЛТИН

Целовечерен концерт на нашите и ваши омилени Фолтин во МКЦ, во Дансинг салата, на 14 февруари.
Претпродажба на влезници по цена од 250 ден. на билетарницата на МКЦ и онлајн на bileti.mkc.mk
На самиот влез на настанот цената на влезниците ќе изнесува 350 ден.

Настанот почнува во 22:00 часот, а пред концертот атмосферата ќе ја загрејат Бојан Чакра и Андреј Мицајков со музички селекции на плочи.

250,- / 350,-

сала 25 Мај