Ехо Фестивал на планински филм 2021

Алпинизам.орг, Ве кани да уживате во овогодишното ЕХО, кое одекнува од планините од целиот свет. 12-тото издание на фестивалот на планински филм ќе се одржи во периодот од 13 до 17 септември во МКЦ, овој пат комбинирано, под отворено небо и во кино сала.

Повеќе информации околу програмата, распоредот и билетите на следниот линк: 

парк МКЦ | Џебно кино