Cotton Blues Festival

Четврто издание на Cotton Blues Festival. Оваа година фестивалот има одличен спој на домашни и светски имиња, кои ќе можете да ги проследите на 24 и 25 мај во МКЦ.

Не треба да го пропуштите Mud Morganfield, синот на блуз-гигантот Muddy Waters, кој ни гостува оваа година на CBF. Вистинска прилика да искусиме блуз-наследство.


24 мај – 20:00

сала 25 Мај

– Muhamed Ibrahimi
– Troja + Guru Hare
– Trainman Blues


25 мај – 20:00

сала 25 Мај

– Adi Imeri
– Mud Morganfield