COME CLEAN FESTIVAL

„Come Clean”, целодневен хип-хоп фестивал!

 

Од Њујорк ни доаѓа хип-хоп легендата – Jeru Da Damaja.

Нашиот брат по мисла, најтврдиот хип-хоп од Србија – Smoke Mardeljano.

Ако досега сте биле на Skopje Vinyl Convention знаете за Skill & Jose од Бугарија.
Ќе го претстават проектот „Без компромис” заедно со Sistah.

Домашната сцена ќе ја претставуваат Zad Agolot и Funky Fresh DJ’s!

КонтраНапад ќе го промовираат својот прв албум „Нека вози” во кафе МКЦ, а за љубителите на театарот, воедно и љубители на хип-хопот – првата хип-хоп театарска претстава во регионот – Црнила remix!

FB event >
400,- | 500,-

сала 25 Мај